ARLINDA GARUCI
Nutricioniste & Erboriste

Më lejoni të prezantohem: Emri im është Arlinda Garuci. Kam studiuar mjekësi bimore dhe shkencat e të ushqyerit në "Università Popolare Aemetra" në Milano. Kam punuar në Erboristeri në Milano dhe gjithashtu në Farmaci (Reparti Omeopatik). Së fundmi kam punuar si nutricioniste për dieta individuale në një qëndër dobësimi. Pas këtyre eksperiencave të bukura në Milano, sot jam në Tiranë bashkë me EQUILYBRA për ti dhënë përgjigje çdo problemi në lidhje me mbipeshën dhe modelimin e trupit.

Të mbash një dietë është një hap i rëndësishëm, i cili kërkon bashkëpunim, vullnet dhe durim. Këshilloj që të mbështeteni gjithmonë tek një specialist, kur vendosni të fillloni një dietë dhe ti shmangni të ashtuquajturat "mrekulli" nga revista të ndryshme, dieta të cilat i konsideroj shumë të rrezikshme për organizmin. Duhet të jeni të kujdesshëm në premtimet që ju bëhen për renie të shpejtë në peshë, sepse pesha duhet humbur gradualisht në masë yndyrore dhe jo në masë muskolare. Vetëm duke humbur peshë pak nga pak, ju mund të lini prapa kilet e tepërta. Koncepti i një dietë të ekuilibruar nuk ka të bëjë me përpjekje apo sakrifica, por nënkupton bashkesinë e sjelljeve të përshtatshme në ushqim duke krijuar një gjëndje të mirë të shëndetit dhe parandalimin e sëmundjeve. Është e qartë për të gjithë që duke u ushqyer në mënyrë te shëndetshme, ju mund të parandaloni sëmundjet kardiovaskulare, hipertensionin, diabetin ushqimor të tipit 2 etj.

Ju ftoj të na kontaktoni për të prenotuar një konsulencë dietike dhe bashkë të arrijmë objektivat tuaja për një peshë ideale dhe një stil jetese të ekuilibruar.

Video nga programe TV:

Më shumë videoBotime në revista:

Më shumë