Dieta Online e personalizuar DIETA ONLINE

Dieta Online personalizzata
Dieta Online nga nutricioniste Arlinda Garuci
Përshëndetje!
Dëshironi të ulni rreziqet që sjell mbipesha në shëndetin tuaj apo thjesht doni të ndiqni një dietë të përshtatshme dhe të shëndetshme që përmirëson mirëqenien tuaj psiko-fizike? Nëse e keni të pamundur të paraqiteni pranë qendrës EquiLybra në Tiranë, me anë të kësaj faqeje, mund të merrni një regjim ushqimor të personalizuar on-line. Dieta e personalizuar përpilohet në bazë të të dhënave që ju jepni në modulin e mëposhtëm, ndaj është tepër e rëndësishme që këto të dhëna të jenë sa më të sakta. Kontaktoni nutricionisten Arlinda Garuci, për çdo pyetje që mund të keni: +355692029892.Analiza trupore

Nëse keni një peshore në shtëpi që tregon analizën trupore apo mund ta bëni këtë analizë tek një farmaci afër jush, plotësoni këto të dhëna. Ndryshe lërini bosh.

MASA:
Matja e perimetrit

Nëse mund të matni me një metër, plotësoni këto të dhëna. Ndryshe lërini bosh.
Frekuenca e konsumimit të ushqimeve:

Dieta mund të formulohet edhe pa iu përgjigjur këtij pyetësori, por përgjigjet tuaja na ndihmojnë që të kuptojmë më shumë për zakonet tuaja në të ushqyer.

1. Drithëra dhe derivate në javë?
Për shembull: makarona, oriz, bukë etj.
2. Produkte me bazë drithërash në javë?
Për shembull: cornflakes, biskota, fette biscottate, cracker etj.
3. Mishi i kuq në javë?
4. Mishi i bardhë në javë?
Për shembull: pulë, gjel deti, peshk, etj.
5. Mish i përpunuar në javë?
Për shembull: proshutë, sallam, salçiçe etj.
6. Qumësht dhe kos në javë?
7. Djathë në javë?
8. Fruta të freskëta në javë?
9. Fruta të thata në javë?
Për shembull: arra, bajame, lajthi etj.
10. Perime në javë?
11. Bishtajore në javë?
Për shembull: fasule, thjerrëza, qiqra etj.
12. Vezë në javë?
13. Ëmbëlsira në javë?
Për shembull: tortë, akullore, çokollatë etj.
14. Pije me gaz në javë?
15. Pije alkolike në javë?

Të dhënat u dërguan me sukses!

Ju mund të kryeni ndërkohë pagesën me {{ form1.pagesa }} dhe nutricionistja Arlinda Garuci do ju kontaktojë së shpejti.
Faleminderit!

PAGUANI ME PAYPAL:

The safer, easier way to pay online!

{{ error }}PYETJE-PËRGJIGJE:


SA KUSHTON DHE SI BËHET PAGESA?

Çmimi i dietës është 4.500 LEK të reja ose 40€ (neto, pa komision) dhe mënyrat e pagesës janë:
Western UnionArlinda Garuci, Tiranë
MoneyGramArlinda Garuci, Tiranë
Pagesën mund ta kryeni para ose pas dërgimit të të dhënave.

KUR DO TA MARR DIETËN?

Duke qenë një dietë e personalizuar dhe jo një dietë standarde, të dhënat duhet të elaborohen nga nutricionistja Arlinda Garuci dhe do t'ju vijë me e-mail brenda 72 orësh nga marrja e pagesës. Sipas kërkesës, mund të merrni dietën në Whatsapp, Viber, Facebook etj.

MUND TË PAGUAJ ME KARTË KREDITI?

Hapni një account PayPal, nëse nuk keni dhe gjatë regjistrimit, mund të shtoni një kartë krediti. Më pas, mund të kryeni pagesën me PayPal:
The safer, easier way to pay online!

Kontakti EquiLybra Tirane