KONTAKTONI:
Ju ftojmë të prenotoni një takim me nutricionisten Arlinda Garuci për çdo pyetje që mund të keni dhe për të krijuar një program të detajuar sesi mund t'ju ndihmojmë që të arrini peshën tuaj ideale.

Mund të konsultoni faqen e paketave dhe listën e çmimeve, si dhe faqen e pyetjeve që na bëhen më shpesh.

Ju mirëpresim!


Orari: E Hënë - E Shtunë 09:00 - 20:00
Cel: 069 2029892
E-mail:


Na ndiqni në faqen e rrjeteve sociale për të na dhënë mundësinë që të jemi akoma më pranë jush

EquiLybra Blvd. Bajram Curri, Nd 124 (Prapa Kinema Agimit) TIRANË